WIE EN WAT ZIJN WIJ?

Wij verzorgen complete evenementen, festivals en allerlei soorten feesten en bijeenkomsten. Ons team verzorgt de complete logistiek en opbouw van uw evenement. de operationele ondersteuning en additionele horeca support kunnen wij ook verzorgen.

 

Daarnaast vanuit onze locatie in Ochten verhuren wij alles wat je nodig heb om een mooi evenement te organiseren. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van tenten.
Van een eenvoudige partytent tot feesttenten van honderden m2 compleet met vloer, verlichting, meubilair, podia, bars, glaswerk, servies en nog veel meer.

ZZ Partytotaal heeft een eigen catering die zeer geschikt is voor kleine en grote groepen. Ook beschikken we over tal van faciliteiten zoals toiletwagens, bierwagens, koelwagens, stroomvoorzieningen, techniek, licht en geluid.

Ook hebben we een uitgebreid drankenassortiment van diversen soorten bieren, frisdranken en wijnen.

Ook kunnen wij met ons gespecialiseerde decorteam een passende sfeer creëren. Feesten, beurzen, festivals, bruiloften elk event groot of klein heeft een passend decor nodig. Aan de hand van de wensen van de klant ontwerpen wij een compleet  en uniek decor, inclusief op en afbouw. Wij kunnen de lelijkste fabriekshal onherkenbaar omtoveren tot een feest locatie!

 

Naast onze locatie in Ochten hebben we ook onze mooie horecalocatie “Zomerzorg” in Kerk-Avezaath.
Uitstekend geschikt voor de kleinere feesten en evenementen.

 

Gastvrijheid staat bij ons voorop. Samen met jou ontwikkelen we een originele invulling voor jouw evenement dat de verwachtingen realiseert.
Dit resulteert in een doordacht evenement met meerwaarde, dat aansluit op de wensen van de doelgroep en past binnen de cultuur van jouw organisatie.

Wilt je dat we bij jou langs komen voor een passende offerte? Geen probleem wij komen graag langs bij jou op locatie. Je bent ook altijd van harte welkom bij onze vestiging in Ochten, waar de koffie op je wacht. 

Kortom, we zorgen met ons team dat jouw evenement tot in de kleinste details klopt

en perfect is zodat jij kunt genieten van jouw feest. 

                            ZZ Partytotaal maakt het geslaagd!                   

Vragen? Neem contact op met ons team
3170760-50922-grootbbq-ape-20170127101741455