Over ZZ Partytotaal

Met duizenden m² aan mobiele barunits, tapinstallaties, biertanks, koelwagens, koelkasten, keukenapparatuur, stoelen, tafels, servies, een uitgebreid drankenassortiment, glaswerk tot aan het plafond en de aanwezige kennis en kunde op het gebied van organisatie en productie van evenementen, is ZZ Party Totaal uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Midden Nederland. Naast verhuur, leveren van dranken en operationele ondersteuning verzorgt ZZ Party Totaal desgewenst de gehele catering voorzien van ervaren horeca medewerkers. ZZ Party Totaal kan ook uw operationele ondersteuning en additionele horeca support verzorgen.

ZZ Partytotaal verhuurt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Vanuit ons magazijn in Ochten bezorgen we in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van tenten. Van een eenvoudige partytent tot feesttenten van honderden m2 compleet met vloer, verlichting, podia en nog veel meer.

Ons team verzorgt de complete logistiek en opbouw van de grotere tenten, en dit doen we zorgvuldig en vakkundig. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u kunt genieten van uw feest of partij. Bij ons huurt u alles voor een geslaagd evenement. Hoeveel gasten u ook heeft, met onze hulp wordt elke evenement een succes. Op deze website doet u eenvoudig een aanvraag voor alle benodigdheden

Wilt u dat we bij u langs komen voor een passende offerte? Geen probleem wij komen graag langs bij u op locatie. U bent ook altijd van harte welkom bij onze vestiging in Ochten, waar de koffie op u wacht.

Ook interesse? Neem contact op met ons team